Certifikace produktů společnosti SPONSER®

Společnost Halbich Sport je výhradním dovozcem produktů švýcarské společnosti SPONSER®Vědecky navržené produkty pokrývají všechny potřeby sportovců a vykazují nejvyšší úroveň funkčnosti a snášenlivosti. Výběr a zpracování certifikovaných surovin podléhá nejpřísnějším požadavkům na kvalitu.

Sportovní výživa SPONSER® plně splňuje nejvyšší standardy kvality ve Švýcarsku a není kontaminována žádnými nečistotami ani dopingovými látkami. To je zajištěno následujícími opatřeními a tvrzeními, které se SPONSER SPORT FOOD INC. oficiálně zavazuje dodržovat:

 

  • FOOD SAFETY SYSTEM CERTIFICATION

FSSC 22000 je mezinárodně uznávaná norma pro bezpečnost potravin, která chrání reputaci značek a veřejné zdraví. Jedná se o nejkomplexnější a nepřístupnější systém řízení bezpečnosti potravin. Normu vlastní nezávislá nezisková organizacě; je plně schválena a uznána Globální iniciativou pro bezpečnost potravin (GFSI). Certifikací FSSC 22000 společnost prokazuje funkční a efektivní systém řízení bezpečnosti potravin (FSMS), který splňuje požadavky regulačních orgánů, klientů potravinářských podniků a konečných spotřebitelů.

fssc 22000

  • ANTI-DOPING

Produkty SPONSER® představují vysoké standardy kvality bez kontaminace nebo látek, které způsobují nezamýšlený doping. To je zajištěno prováděním následujících opatření: Antidopingový závazek: „Jako důvěryhodný partner ohledně sportovní výživy pro mnoho úspěšných mezinárodních sportovců jsme odhodláni vyrábět čisté produkty a zastáváme poctivost a čisté sporty. Z tohoto důvodu se SPONSER SPORT FOOD INC. zdržuje používání jakýchkoli hormonálně nebo farmaceuticky aktivních látek, stejně jako prohormonů, včetně těch zakázaných Světovou antidopingovou agenturou (WADA). Suroviny ani hotové výrobky tak nikdy nepřijdou do styku s žádnými zakázanými nebo škodlivými látkami.

 

  • SLEDOVATELNOST ZDROJŮ

Všechny suroviny SPONSER SPORT FOOD INC. jsou pečlivě specifikovány, vybírány a jasně zdokumentovány. Přísná dokumentace našich produktů umožňuje, aby byly naše suroviny kdykoli plně sledovatelné.

 

  • CERTIFIKOVANÍ VÝROBCI A DODAVATELÉ

SPONSER SPORT FOOD INC. spolupracuje pouze s auditovanými průmyslovými partnery a distributory, kteří jsou certifikováni buď GMP (Swiss Medic) nebo GFSI (Global Food Safety Initiative). Tyto normy bezpečnosti potravin jsou široce uznávány a garantují, že naše produkty jsou čisté a vysoce kvalitní.

 

  • PRAVIDELNÉ KONTROLY SYSTÉMU ŘÍZENÍ KVALITY

Jsme si dobře vědomi naší odpovědnosti vůči našim zákazníkům. Naše produkty vyrábíme v souladu s vysokými kvalitativními a hygienickými standardy švýcarské potravinářské legislativy, která je pravidelně kontrolována. Náš systém řízení kvality je každoročně kontrolován společností SGS, naším certifikačním partnerem, v souladu s potravinářskou normou ISO FSSC 2200.

 

  • HACCP

Jak je stanoveno švýcarským právem, SPONSER SPORT FOOD INC. důsledně uplatňuje systém HACCP přijatý Komisí Codex Alimentarius. Každoročně se provádí a ověřuje analýza rizik surovin a procesů.

 

  • SPRÁVNÁ VÝROBNÍ PRAXE (GMP)

GMP zajišťuje, že produkty, jako jsou doplňky stravy, jsou vyráběny a kontrolovány podle norem kvality. Správná výrobní praxe v potravinářském průmyslu je primárně definována důsledným uplatňováním konceptu HACCP a je tedy také nedílnou součástí všech norem pro řízení potravin, jak je uznává GFSI Global Food Safety Initiative.

 

fssc certifikátcertifikat kvality2

Design šablony vytvořil Shoptetak.cz & Tomáš Hlad.