Letní ovocné osvěžení s Recovery drinkem aneb jak chutně urychlit regeneraci

RECOVERY DRINK od švýcarské firmy SPONSER® je lehký osvěžující nápoj s ovocnou příchutí, který je určen pro rychlejší regeneraci po fyzické zátěži. Obsahuje sacharidy s krátkým a dlouhým řetězcem, které optimálně doplní Vaše zásoby glykogenu po cvičení. Kvalitní bílkoviny na bázi syrovátky a kaseinu podporují proces obnovy Vašich svalů.

IMG-20230711-WA0009

 

Proč je důležité podpořit regeneraci po výkonu?

Regenerace po sportovním výkonu je důležitá z několika důvodů:

1. Obnova energie: Během sportovní aktivity spotřebovává tělo značné množství energie. Regenerační období umožňuje tělu doplnit ztracené zásoby energie.

2. Oprava svalů: Intenzivní cvičení může způsobit mikrotrhlinky ve svalových vláknech. Regenerace umožňuje tělu tyto svaly opravit a budovat je silnější, což vede ke zvýšení svalové hmoty a síly.

3. Prevence vyhoření: Bez dostatečné regenerace může tělo začít pociťovat příznaky vyhoření, jako jsou chronická únava, snížení imunity, ztráta motivace a zvýšené riziko zranění.

4. Optimalizace výkonu: Pokud tělu nedáte dostatek času na regeneraci, může to vést k poklesu jeho výkonu. Dostatečná regenerace zaručuje, že tělo bude připraveno na další výkon s plnou silou.

5. Zlepšení flexibility a mobility: Regenerační aktivity jako strečink a jógové cvičení pomáhají zlepšovat flexibility a mobility těla, což může vést k lepšímu výkonu a prevenci zranění.

6. Psychická regenerace: Sportovní výkon je také náročný na psychiku. Regenerace umožňuje tělu a mysli relaxovat a odpočívat, což může zlepšit mentální pohodu a motivaci.

7. Odpadní produkty: Během sportovní aktivity tělo produkuje odpadní produkty, jako je například kyselina mléčná. Regenerace pomáhá tělu se těchto odpadních produktů zbavit.

Tedy, regenerace je klíčovou součástí každého tréninkového plánu, protože pomáhá tělu a mysli zotavit se po náročné fyzické aktivitě a připravit se na další výzvu. Bez dostatečné regenerace se zvyšuje riziko zranění, vyhoření a poklesu výkonu.

recovery

 

Proč je RECOVERY DRINK ideálním společníkem na Vašich trénincích a závodech?

RECOVERY DRINK je vhodné vypít ihned po sportovním výkonu, aby se urychlily regenerační procesy v těle.

1. Ocení ho především sportovci, kteří nejsou schopni po fyzické aktivitě přijmout žádnou potravu ani hutné regenerační koktejly (na nich si mohou pochutnat o několik hodin později, když se trávicí trakt zklidní).

2. V létě lehký drink s ovocnou příchutí krásně osvěží.

3. Neobsahuje laktózu, lepek, umělá sladidla a barviva ani konzervanty.

4. RECOVERY DRINK je ideální regener na cesty. Nemusíte s sebou vozit velkou dózu, RECOVERY DRINK je také dostupný v sáčcích (nemusíte odměřovat dávku). Praktické sáčky se vejdou do každé sportovní tašky a regenerační nápoj lze pak snadno připravit v láhvi na pití nebo v šejkru. Míchá se s vodou.

 

Co Vám může SPONSER RECOVERY DRINK nabídnout?

SPONSER RECOVERY DRINK je dobrý pro podporu regenerace z následujících důvodů:

1. Rychlá obnova energie: SPONSER RECOVERY DRINK obsahuje snadno vstřebatelné sacharidy, které pomáhají rychle doplnit ztracené zásoby glykogenu v těle. Glykogen je klíčový pro rychlou obnovu energie.

2. Podpora svalové regenerace: RECOVERY DRINK obsahuje proteinové hydrolyzáty (syrovátka, kasein), syrovátkový izolát a aminokyseliny, které jsou nezbytné pro opravu a regeneraci svalových vláken poškozených během intenzivního tréninku. Zdrojem bílkovin je kvalitní mléko od krav, které se volně pasou na švýcarských loukách.

3. Hydratace: RECOVERY DRINK pomáhá doplnit tekutiny a elektrolyty, které byly během tréninku ztraceny pocením. Hydratace je zásadní pro celkový proces regenerace.

4. Odstranění odpadních látek: Drink pomáhá podporovat metabolismus a odstraňování odpadních látek v těle, které se hromadí během fyzické aktivity.

5. Dodávka vitamínů a minerálů: SPONSER RECOVERY DRINK obsahuje různé vitamíny a minerály, které podporují celkové zdraví a pomáhají v procesu regenerace a snižování únavy.


Tím, že poskytuje tělu všechny tyto důležité živiny, vitamíny a minerály, SPONSER RECOVERY DRINK pomáhá urychlit a optimalizovat proces regenerace, což vede k lepšímu výkonu a sníženému riziku zranění. A navíc skvěle chutná :-)

ImmunsystemStaerken_DE_1.pdf_1

 

 

 

Design šablony vytvořil Shoptetak.cz & Tomáš Hlad.