Návod na praní funkčního oblečení s Extreme Foam Cleanerem

Praní funkčních utěrek z mikrovlákna a funkčního prádla vyžaduje zvláštní péči, aby nedošlo k poškození materiálu a zachovaly se jejich vlastnosti. Zde je návod, jak správně prát funkční oblečení:

utěrka

1. Před praním
Před samotným praním je důležité se ujistit, že oblečení je bez viditelných nečistot a skvrn. Pokud jsou přítomny, můžete je předem ošetřit čistícím prostředkem Airolube a jemně vyčistit houbičkou.

2. Nastavení pračky
Funkční oblečení a utěrky z mikrovlákna by měly být vždy prané odděleně od běžného prádla, aby nedošlo k poškození tkanin a ztrátě jejich funkčnosti. Zvolte program pro jemné prádlo s nízkou teplotou (30-40 °C) a malým množstvím otáček.

3. Použití Extreme Foam Cleaneru
Před vložením prádla do bubnu pračky nalijte trochu Extreme Foam Cleaneru do dávkovače pracích prostředků pračky. Dávkování čistícího prostředku závisí na množství a také míře znečištění prádla - obvykle se používá 25-50 ml.

4. Praní
Vložte funkční oblečení / utěrky do bubnu pračky a spusťte program pro jemné prádlo. Během praní se vytvoří bohatá pěna, která účinně odstraní špínu a pot z tkanin.

5. Sušení
Po skončení praní vyndejte prádlo z pračky a nechte ho volně uschnout na vzduchu. Funkční oblečení by nemělo být sušeno v sušičce, protože vysoké teploty mohou poškodit vlákna a snížit jejich funkčnost.

ImmunsystemStaerken_DE_1.pdf

Tipy pro udržení kvality funkčního oblečení:

- Prádlo perte pouze s podobnými materiály (bez bavlny nebo jiných tkanin, které mají větší tendenci vytvářet žmolky)
- Nepoužívejte aviváž - může narušit funkci materiálů a způsobit ztrátu jejich vlastností
- Po každém použití nechte oblečení důkladně uschnout, aby se předešlo růstu bakterií

Výhody použití Extreme Foam Cleaneru:

- Šetrné a účinné praní funkčního oblečení a utěrek z mikrovlákna
- Na rostlinné bázi                                                                                                                                                                                                       - Prodlužuje životnost a zachovává funkci tkanin
- Ekologický produkt - biologicky odbouratelný, obal recyklovatelný, vyráběn a balen s využitím obnovitelných zdrojů energie
- Účinný i při nižších teplotách
- Bezpečný pro citlivou pokožku a alergiky


Používáním speciálního čistícího prostředku Extreme Foam Cleaner od Airolube můžete prodloužit životnost svého funkčního oblečení a udržet je v co nejlepším stavu. Tento ekologický produkt šetrně, ale účinně odstraňuje špínu, mastnotu a pot z tkanin, aniž by poškozoval jejich funkci. S jeho pomocí může vaše oblečení sloužit déle a lépe plnit své úkoly.

Vyzkoušejte Extreme Foam Cleaner od Airolube a přesvědčte se sami o jeho účinnosti a šetrnosti k životnímu prostředí. Vaše funkční oblečení si zaslouží tu nejlepší péči!

oblečče

Design šablony vytvořil Shoptetak.cz & Tomáš Hlad.