Nebojte se vlka nic - s Chamois krémem již nikdy víc!

Je krásné letní počasí, každého to táhne ven. Ideální vyrazit někam na kole nebo na motorce, jít si zaběhat, zdolat nějakou skálu, vydat se na túru pěkně ve stínu stromů... Všechno je skvělé, dokud se nezačnete potit. Cítíte se ulepení a kůže se Vám nepříjemně tře o sebe. A když se k tomu přidá těsné nebo špatně padnoucí oblečení (nebo dokonce chybějící oblečení, jako například u cyklistů), je vystaráno. Krom krásných zážitků si z výletu přivezete i nepříjemného společníka. Nemáme teď na mysli komára ani klíště, ale opruzeniny. Dokonce nemusíte ani sportovat, aby Vás tento problém navštívil. Stačí dlouho sedět v autě nebo na koženém sedadle ve vlaku a opruzenina je na světě...

Kdekdo to zná, ale nikdo o tom nemluví. Co kdybychom Vám ukázali, že stačí málo a tento problém se Vám zcela vyhne? Čtěte dále.

big2

 

Jak v létě k opruzeninám přijít?

Opruzeniny, odborně intertrigo nebo lidově zkrátka "vlk", označují nepříjemný a bolestivý zánět kůže.

Vzniká obvykle v místech, kde je dostatečně vlhko a kůže je nejčastěji jemně zraňována. Například na tříslech, v podpaží, v různých záhybech kůže či na zádech (například působením nevhodného batohu). A to třením kůže o kůži a nebo kůže o oděv. Podrážděná kůže ve vlhku a teplu je ideální pro rozmnožení bakterií, kvasinek a plísní. Kůže poté zčervená a dostaví se pocity pálení.

Víte, jaké to je, když máte malou ránu a pak si omylem ruku namočíte do soli? Představte si, že ten pocit se rozprostírá na větší ploše Vašeho těla a máte představu o tom, co opruzeniny a zapařeniny dokážou udělat.

women

 

A jak s vlkem zatočit?

Jedině s MUC-OFF LUXURY CHAMOIS krémem! Je to silně hydratační ochranný krém s chladivým efektem, který Vaši kůži ochrání před třením a před přemnožením nežádoucích bakterií. Přírodní složení je obohaceno o celou řadu minerálních látek a vitamínů, bambucké máslo, aloe vera, slunečnicový olej, zelený čaj atd., které Vaši kůži budou hýčkat.

MUC-OFF LUXURY CHAMOIS CREAM je voňavý parťák na Vašem sportovním dobrodružství. Nejen, že budete cítit úlevu, ale také se budete cítit svěží. Umýt, důkladně osušit a namazat se CHAMOIS krémem na inklinovaných místech před sportovním výkonem je prostě sázka na jistotu. Ale vyplatí se brát tubu i s sebou, protože tento krém regeneruje a hojí i lehce poraněnou pokožku, třeba když se někde cestou odřete. Nebojte, spotřeba není nijak enormní. Není totiž potřeba mazat velkou vrstvu krému, stačí malé množství, aby pokožka mohla volně dýchat.

MUC-OFF LUXURY CHAMOIS CREAM je k dispozici na našem eshopu ve variantě s černozeleným obalem, která je mastnější a je vhodnější na velmi suchou pokožku. MUC-OFF LUXURY WOMEN´S CHAMOIS CREAM je varianta s černorůžovým obalem, jež má ještě silnější antibakteriální účinek a lze ji použít také jako deodorant. Obě varianty krému můžete zakoupit v praktických sáčcích ideálních na cesty, nebo ve 100ml či 250ml balení.

Je to jako mít malého kouzelníka v kapse, který Vás udrží v pohodě, svěží a ochrání Vás od nepříjemných pocitů, které by jinak mohly narušit Vaše sportovní ambice nebo výlet. Takže, příště až se budete chystat na svůj oblíbený sport, nezapomeňte vzít s sebou svého nového parťáka, MUC-OFF LUXURY CHAMOIS CREAM.

A otlakům a zapařeninám můžete dát sbohem!

CC2

 

Design šablony vytvořil Shoptetak.cz & Tomáš Hlad.