Se suplementy třídy A o krok blíže k vítězství

Vytrvalost, síla, rychlost a přesnost ve spojení s vysokými výkonnostními očekáváními, to je dnešní podoba sportu, navíc v silném konkurenčním poli. Ti, kteří chtějí v každé hře dosáhnout maxima, musí na hřiště vstoupit ve špičkové fyzické a duševní formě. Sportovní výživa a doplňky mohou zásadním způsobem rozhodnout mezi vítězstvím a porážkou.

Mezinárodně uznávané subjekty ze světa sportu a vědy o výživě používají ke klasifikaci sportovní výživy důkazy založené na studiích. Definují takzvané „doplňky třídy A“ jako vysoce účinné, protože u nich bylo prokázáno, že podporují nebo zvyšují sportovní výkon. Tato kategorie suplementů zahrnuje vědecky ověřené a široce uznávané produkty, jako jsou například vitamíny, minerály, bílkoviny nebo aminokyseliny. Tyto suplementy jsou legální a jsou povoleny většinou sportovních organizací. Jsou také považovány za bezpečné, pokud jsou užívány v doporučených dávkách. Společnost SPONSER nabízí suplementy třídy A v prémiové kvalitě:

a suplementy3

Kofein přispívá ke zlepšení koncentrace, pozornosti a fyzické výkonnosti. Podporuje sportovce při sprintech s vysokou intenzitou, v rozhodujících duelech a při nástupu únavy. SPONSER nabízí kofein ve formě ampulí či tablet.

Kreatin zvyšuje krátkodobou intenzivní fyzickou výkonnost při každodenním užívání a je předurčen pro sporty s intervalovými formami zátěže a energeticky vyčerpávající sprinty.

Beta-alanin zlepšuje pufrovací kapacitu v těle tím, že zvyšuje ukládání karnosinu ve svalové tkáni. To je důležité pro vysokou toleranci laktátu v intervalových sportech s mnoha intenzivními sprinty.

Hydrogenuhličitan sodný pomáhá zvýšit pufrovací kapacitu těla během vysoce intenzivním cvičení s vysokou produkcí kyseliny mléčné, což slouží ke zlepšení laktátové tolerance při středně pokročilých sprintech a duelech.

Nitráty nebo šťáva z červené řepy zvyšuje dostupnost ocidu dusnatého v těle. Oxid dusnatý jako metabolický produkt dusičnanů je nezbytný pro mikrocirkulaci, zásobení kyslíkem a tím i svalovou výkonnost.

 

Špičkové týmy a elitní sportovci důvěřují suplementům švýcarského výrobce sportovní výživy SPONSER®. Vědecky navržené a vysoce funkční produkty pokrývají všechny potřeby ambiciózních sportovců a představují nejvyšší úroveň funkčnosti a jsou velmi dobře tolerovány. Zpracování certifikovaných surovin podléhá nejpřísnějším požadavkům na kvalitu.

Design šablony vytvořil Shoptetak.cz & Tomáš Hlad.